Firmy málo pracují se značkou zaměstnavatele - Hovorka, Petr
Sila značky zamestnávateľa - odlíšenie sa od konkurencie. Hodnota ponuky zamestnávateľa - EVP (Employer value proposition). Práca HR oddelení s veľkými dátami. Vnímanie značky zamestnávateľa. Podľa čoho sa uchádzači o zamestnanie rozhodujú.