Medzinárodné štandardy na preverenie - Krišková, Petra, 1981-
Preverenie finančných výkazov. Prijatie zákazky na preverenie a pokračovanie vo vzťahu s klientom. Vykonanie zákazky. Posúdenie dôkazných informácií získaných na základe vykonaných postupov. Správa audítora. Preverenie priebežných finančných informácií vykonané nezávislým audítorom účtovnej jednotky.