Efficiency change of banking sectors and banks in the financial conglomerates in Visegrad Group Countries - Palečková, Iveta
Odhad zmien efektívnosti v bankových sektoroch Vyšehrádskej skupiny v období 2009 – 2013. Banková efektívnosť je odhadovaná použitím analýzy obalových dát a Malmquistovýma indexom.