Determinants of the insurance consumption: theoretical approach - Ondruška, Tomáš, 1988-
Poistenie ako komplexná a abstraktná služba, ktorá sa stáva čoraz dôležitejšou súčasťou budúceho plánovania spotrebiteľov. Vplyv osobných, demografických a ekonomických faktorov na spotrebu poistenia. Kľúčové determinanty spájané so spotrebou životného a neživotného poistenia.