How does the probability of tax audit effect tax compliance – experimental approach - Péliová, Jana, 1976-
Skúmanie vplyvu rizika uskutočnenia daňovej kontroly a výšky daňovej sadzby na rozhodnutie o výške odvedenej dane pomocou ekonomického experimentu. Meranie sklonu ekonomických subjektov k daňovým únikom a faktorom, ktoré ho ovplyvňujú. Dva základné faktory, ktoré ovplyvňujú správanie sa daňových subjektov. Výsledky a závery pre uplatňovanie daňovej politiky.