Medzinárodné štandardy pre uisťovacie služby - Kňažková, Veronika, 1986-
Medzinárodné štandardy platné pre všetky uisťovacie služby (ISAE - International standard on assurance engagements). Špecifické štandardy. Správy o uistení ku kontrolám v organizácii poskytujúcej uisťovacie služby. Uisťovacie služby k výkazom emisií skleníkových plynov. Uisťovacie služby na vypracovanie správy o zostavení pro forma finančných informácií uvedených v prospekte. Zodpovednosť audítora poskytujúceho uisťovacie služby.