Riadenie inovácií v oblasti environmentálneho manažmentu - Dupaľ, Andrej
Zelená a reverzná logistika, ich podstata a ciele. Inovácie akceptujúce tzv. odpadovú hierarchiu (waste hierarchy). Riadenie inovačných procesov vo väzbe na environmentálne požiadavky. Podnikateľské subjekty sú čím ďalej, tým viac nútené k zodpovednosti za svoje výrobky a poskytované služby. Logistické spoločnosti hľadajú rôzne spôsoby ako minimalizovať negatívne dopady ich prevádzky na okolie.