Some aspects of the application of Benford’s law in the analysis of the data set anomalies - Joksimović, D.
Súčasná všeobecne akceptovaná teoretická analýza a predpoklady týkajúce sa implementácie Benfordovho zákona (BZ). História BZ. Definície BZ a ich vzájomná ekvivalencia. Benfordovo rozdelenie. Sedem charakteristík BZ. Testovanie BZ na súbore číselných dajov. Niektoré príklady implementácie BZ, význam pre prax.