Sociálne podnikanie v cestovnom ruchu - Chreneková, Marcela
Analýza sektorového zamerania subjektov sociálneho podnikania s dôrazom na odvetvie cestovného ruchu a súvisiace oblasti pôsobenia a formulovanie odporučení pre nastavenie tohto nástroja sociálnej politiky v podmienkach Slovenska.