Medzinárodné štandardy na súvisiace služby - Krišková, Petra, 1981-
Medzinárodné štandardy na súvisiace služby - ISRS (International standards on related services) 4400 a ISRS 4410. Súvisiace služby na vykonanie odsúhlasených postupov týkajúcich sa finančných informácií. Správa o faktických zisteniach. Súvisiace služby na zostavenie finančných výkazov. Správa audítora poskytujúceho služby o zostavení finančných informácií.