Súčasnosť a budúcnosť EMAS - Džubáková, Martina
Z histórie systému environmentálneho manažérstva (EMAS). Používanie EMAS v Európe a na Slovensku. Vývoj certifikácií podľa normy ISO 14001 v EÚ. Vývoj registrácii EMAS v EÚ.