Medzinárodný štandard na kontrolu kvality - Kareš, Ladislav
Kontrola kvality pre firmy, ktoré vykonávajú audity a preverenia finančných výkazov a zákazky na ostatné uisťovacie a súvisiace služby. Prvky systému kontroly kvality. Relevantné etické požiadavky. Vykonanie zákazky. Previerka kontroly kvality zákazky. Rámec pre kvalitu auditu: najdôležitejšie prvky vytvárajúce prostredie pre kvalitu auditu.