Hospodárenie s odpadmi v priemyselnom podniku - Rakovská, Júlia, 1972-
Hospodárenie s odpadmi a ich vplyv na životné prostredie. Rozdelenie odpadu podľa jednotlivých hľadísk. Spôsoby zneškodňovania odpadu - recyklácia, spaľovanie odpadov, chemické metódy, biotechnologické metódy spracovania odpadov, skládkovanie. Proces riadenia odpadov v priemyselnom podniku na Slovensku.