Správa podniku, správne orgány a ich úlohy - Záležáková, Eliška
Úlohy a činnosť správnych orgánov vo vybraných typoch podnikov, ako aj jednotlivé druhy výborov napomáhajúcich správnym orgánom v ich činnosti. Vymedzenie ich základných úloh.