Štruktúra faktorov posudzovania rodovej rovnosti na pracovisku - Frankovský, Miroslav
Problematika rodovej rovnosti v organizáciách, s cieľom overenia pôvodnej metodiky posudzovania rodovej rovnosti na pracovisku.