Zmeny pre podnikateľov v roku 2017 - Danajovičová, Katarína
Zvýšenie minimálneho vymeriavacieho základu pre SZČO. Zvýšenie a zrušenie maximálneho vymeriavacieho základu pre SZČO. Zvýšenie minimálnej mzdy. Zmeny pri povinnostiach SZČO voči zdravotným poisťovniam. Stravné v roku 2017. Zvýšenie paušálnych výdavkov. Zmeny v daňových/nedaňových výdavkoch. Zmeny v zákone o DPH. Ďalšie zmeny.