Rôzne pohľady na efektívnosť tímov a tímovej práce - Ljudvigová, Ivana
Pohľad na historické korene výskumu pracovných skupín alebo tímov. Vplyv sprostredkovateľských procesov ako dôvera, súdržnosť, plánovanie, prispôsobenie, štruktúrovanie a vzdelávanie na tímový výkon.