Úplné znenie zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve - Adamíková, Monika
Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 125/2016 Z.z. Základné a všeobecné ustanovenia, účtovné sústavy, doklady, zápisy a knihy. Účtovná závierka, konsolidovaná účtovná závierka, register. Spôsoby oceňovania, inventarizácia. Účtovná dokumentácia. Osobitné ustanovenia na účely prechodu zo slovenskej meny na euro. Záverečné ustanovenia.