Transferové oceňovanie v roku 2017: definícia závislých osôb a zjednodušený režim transferového oceňovania - Kočiš, Michal
Najnovší vývoj právnej úpravy transferového oceňovania. Definícia závislých osôb v zmysle novely zákona o dani z príjmov. Zjednodušený režim transferového oceňovania pre vybrané subjekty v zriaďovacej pôsobnosti štátu, obcí, miest a VÚC.