Zmeny v zdravotnom poistení od 1.1.2017 - Danajovičová, Katarína
Prehľad zmien v zdravotnom poistení, ktoré sa týkajú nielen platiteľov poistného, ale aj poistencov. Zrušenie maximálneho vymeriavacieho základu. Zvýšenie minimálneho vymeriavacieho základu. Zmeny v povinnostiach pre zamestnávateľov i poistencov.