Meranie a hodnotenie spokojnosti zamestnancov vo výrobnom podniku - Rakovská, Júlia, 1972-
Základnou podmienkou úspešnosti každého výrobného podniku sú kvalitní zamestnanci, ktorí sú v maximálne možnej miere spokojní a dostatočne motivovaní k požadovanému pracovnému výkonu. Realizácia prieskumu spokojnosti zamestnancov.