Dočasné prerušenie výkonu práce - Hrtánek, Ladislav
Prerušenie výkonu závislej práce - zásah do práv a záujmov zamestnanca. V akých prípadoch dôjde k dočasnému prerušeniu výkonu práce. Výška náhrady mzdy zamestnancovi pri dočasnom prerušení práce.