Evaluating the effectiveness of government interventions to improve the population development in the Russian Federation - Stričík, Michal, 1969-
Vplyv demografických zmien, ktoré sú v neustálom pohybe na stav a perspektívy hospodárskeho, sociálneho, kultúrneho a politického vývoja a rozvoja v Rusku. Vzťah rozpočtovej a sociálnej politiky a postupný nárast ruského obyvateľstva.