Správa informačnej bezpečnosti, bezpečnostné incidenty a ich dopady v malých a stredných podnikoch SR - Beláňová, Benita, 1973-
Prístup manažmentu podnikov k správe bezpečnosti v oblasti financovania a definovania priorít. Pravidelné a systematické informovanie a zvyšovanie povedomia v oblasti informačnej bezpečnosti a nahlasovania bezpečnostného incidentu v malých a stredných podnikoch.