Procesný prístup v oblasti IS/IT so zameraním na obstaranie aplikačného softvéru - Černý, Matej, 1982-
Analýza procesného prístupu v organizáciách pôsobiacich na Slovensku s bližším zameraním na obstarávací proces aplikačného softvéru, ktorý tieto organizácie využívajú. Správny výber aplikačného softvéru je základom, od ktorého sa odvíja následná implementácia softvéru, rozšírenie pokrytia ďalších podnikových oblastí, jeho úprava, prispôsobenie a zlepšenie.