<The> Liberalization of the electricity market as a precondition reducing its concentration in the Slovak Republic - Bašová, Alena, 1961-
Poukázanie na pozitívne účinky liberalizácie trhu s elektrinou na Slovensku v rokoch 2011 až 2015. Analýza časovej postupnosti vytvorenia jednotného trhu s energiou. Použitie grafických a matematických metód na jasnú prezentáciu výsledkov.