<The> Role of the building industry in the economy of the Slovak Republic - Sika, Peter, 1975-
Zhodnotenie postavenia stavebníctva v ekonomike Slovenskej republiky podľa jeho podielu na hrubom domácom produkte a na národnom hospodárstve.