Determination of conditions of growth by deformation of Kondratiev cycles - Dobrylovský, Jiří
Teória dlhých vĺn, ktorú vypracoval Nikolaj Dmitrijevič Kondratiev. Dôležitosť dlho trvajúcich cyklov, stručná chronológia cyklov. Otázka piatej vlny.