Czech economy and industry 4.0 - Mládek, Jan
Problematika súčasného hospodárskeho rastu českej ekonomiky a identifikácia hlavných prekážok budúceho rastu najmä vo výrobnom sektore. Predstavenie hlavných cielov iniciatívy Industry 4.0, pripravenej pod záštitou ministerstva priemyslu a obchodu. Problematika technického vzdelávania a ďalšie iniciatívy ministerstva.