Vybrané problémy merania marketingovej výkonnosti - Grančičová, Katarína, 1967-
Vybrané problémy merania výkonnosti marketingu podniku. Potreba merania výkonnosti marketingu vo väzbe na výkonnosť podniku, naznačuje viaceré prístupy v oblasti hodnotenia výkonnosti marketingu. Najčastejšie používané ukazovatele a meradlá v podnikovej praxi.