Vývoj systémov Business Intelligence - Hamranová, Anna, 1957-
Poskytovanie informácií potrebných pre riadenie – systémy Business Intelligence (BI). V dnešnom rýchlo sa meniacom podnikateľskom prostredí manažéri potrebujú vykonávať spoľahlivé a včasné rozhodnutia na základe relevantných podkladov. Technológie, ktoré umožňujú spracovať príslušné množstvo dát v požadovanej rýchlosti.