Rodičovský príspevok - Žuľová, Jana
Nárok na rodičovský príspevok, kto oň môže žiadať, aké podmienky musí splniť. Krátenie, zastavenie, odňatie, vrátenie rodičovského príspevku. Ako vláda plánuje rodičovský príspevok zvýšiť.