Munkanélküliség versus foglalkoztatottság munkaerőpiaci folyamatok a rendszerváltozástól napjainkig Szlovákiában - Nagy, Ladislav
Prechod na trhovú ekonomiku na Slovensku v 90-tych rokoch 20. storočia. Privatizácia a štrukturálne reformy. Rast nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti na Slovensku v porovnaní s Českou republikou, Maďarskom v období rokov 1990-2016 a EÚ 28 (2006-2015). Vývoj miery nezamestnanosti v SR podľa jednotlivých krajov (2001, 2008, 2015). Príčiny nezamestnanosti v SR.