Inovácie v oblasti služieb podpory IT prostredia koncových užívateľov - Mlynarovič, Vladimír
Najnovšie inovácie v oblasti podpory koncových užívateľov. Je možné pozorovať výzvy zamestnancov prejsť z aktuálneho tradičného pracovného prostredia na prostredie s prvkami mobility. Regulačné a bezpečnostné požiadavky konkrétneho sektora. Inovácie, ich využitie, zlepšenie efektivity a produktivity jeho užívateľov.