On-line reputačný manažment a SEO analýza on-line - Romanová, Anita, 1973-
Elektronické podnikanie si vyžaduje transformáciu podnikových procesov, ktoré sú vyvolané kombináciou vlastností internetu, voľného prístupu k informáciám, univerzálnej a globálnej dostupnosti internetovej siete a tiež schopnosťou poskytnúť informácie a služby užívateľovi. Úspešné podnikanie na internete a štyri základné faktory elektronického podnikania (e-Business).