Information governance a data governance v štruktúre corporate governance - Zelina, Michal, 1981-
Prepojenie podnikania a vedenia organizácie v oblasti fungovania informačných technológií (IT). Implementácia a prevzatie zodpovednosti za fungovanie IT s firemnou stratégiou. Význam a legitimita problému informácie governance a správa dát v štruktúre corporate governance.