Niekedy bol tlačiar remeselným šľachticom, zajtra budeme radi za remeselníkov - Šíp, Roman
Vzdelávanie a príprava ľudských zdrojov pre vydavateľsko-tlačiarenský komplex v podmienkach stredoeurópskeho priestoru. Výsledky výskumu realizovaného SOŠ polygrafickou v Bratislave.