Elektronická aukcia - Tichý, Miroslav
Účel a realizácia elektronickej aukcie. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ nesmú používať elektronickú aukciu spôsobom, ktorý by bránil hospodárskej súťaži. Vyhodnocovanie ponúk. Výzva na účasť v elektronickej aukcii.