Vráťte sa do zákonitostí - Daněk, Antonín
Vedúci pracovník si musí uvedomiť niektoré zákonitosti života, pokiaľ si nechce zarobiť na problémy. Patrí sem rôznorodosť charakterov a pováh zamestnancov, spletitosť medziľudských vzťahov, ako aj permanentne vysoké nároky, útočiace zo všetkých strán, vrátane zrýchleného tempa doby.