Dopady vlastnické struktury,firemních charakteristik a krize na efektivitu českých podniků - Hanousek, Jan
Kvantifikácia efektov priamych zahraničných investícií na efektívnosť prostredníctvom zahraničného vlastníctva vrátane vplyvu rôznych stupňov koncentrácie vlastnícva. Firemná efektívnosť a jej determinanty.