Diagnostikovanie finančného zdravia podnikov pomocou metódy DEA: Aplikácia na podniky v Slovenskej republike - Mendelová, Viera
Aktuálny stav využívania DEA v tvorbe diagnostických modelov a prezentácia konkrétneho návrhu diagnostikovania finančného zdravia podnikov pomocou DEA, predpovedanie finančnej tiesne slovenských výrobných podnikov pomocou navrhovaného postupu a na základe výsledkov posúdenie potenciálu DEA ako nástroja pre predpovedanie finančnej tiesne podniku.