<The> Financial engineering in a corporate finance - Kucherenko, A.V
Finančné inžinierstvo ako relatívne nový pojem. Definícia a prehľad literatúry. Význam pre podnikové financie, nástroj na riešenie krízy podniku a zabezpečenie jeho finančnej stability.