Konkurz a reštrukturalizácia - novela zákona - Trizuliak, Tibor
Novela zákona č. 377/2016 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii upravuje oddlženie fyzických osôb - tzv. osobný bankrot. Účinnosť od 1.1 a 1.3.2017. Cieľ novely zákona. Predmet zákona a základné zásady. Register úpadcov. Konkurz, zrušenie konkurzu. Správa a speňažovanie majetku. Reštrukturalizácia, reštrukturalizačný plán. Oddlženie. Splátkový kalendár. Odmena správcu.