Novela zákona o zdravotnom poistení - Matulková, Mariana
Novela spresňuje určenie osoby povinne verejne zdravotne poistenej v systéme SR. Jasnejšie definuje príjmy, ktoré vstupujú do vymeriavacieho základu pre odvod poistného platenia, vymáhanie poistného, doručovanie výkazov nedoplatkov a problematiku týkajúcu sa zoznamov dlžníkov.