Rozhovor s prezidentkou Slovenskej komory certifikovaných účtovníkov Ing. Petrou Kriškovou, PHD - Krišková, Petra, 1981-
Rozhovor s prezidentkou Slovenskej komory certifikovaných účtovníkov postavení účtovníkov na Slovensku.