Veľké geotermálne/OZE riešenie pre budúcnosť - Filin, Juraj
Rozhovor s Františkom Zvrškovcom, podnikateľom, technikom a vlastníkom spoločnosti na Slovensku a vo Švédsku, o projekte vytvorenia funkčného geotermálneho energetického systému. Celosvetovo významné riešenie, ktoré zapadá do energetického systému budúcnosti, ako aj plánu EÚ nazývaného Energetickou úniou.