Transferové oceňovanie – najdôležitejšie zmeny v roku 2017 - Kočiš, Michal
Stanovenie základu dane závislých osôb a zdaňovanie ich príjmov je v posledných rokoch veľmi aktuálnou témou. Je možné konštatovať, že od roku 2009, kedy bola v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. zakotvená povinnosť viesť dokumentáciu o transferovom oceňovaní, je možné v právnej úprave pozorovať postupné sprísňovanie povinností v oblasti transferového oceňovania.