Firmy majú problém nájsť kvalifikovaných ľudí
Výsledky prieskumu spoločnosti ManpowerGroup, ktorý sa zameriaval na obsaditeľnosť konkrétnych pozícií vhodnými uchádzačmi. Zároveň monitoroval, aké opatrenia spoločnosti zavádzajú, aby boli uspešné na trhu práce.