Novela zákona o dani z príjmov č. 341/2016 Z. z. účinná od 1. januára 2017 - Mezeiová, Viera
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Rozsiahla novela zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 1. januára 2017 je v Zbierke zákonov uverejnená pod číslom 341/2016 Z. z.