Autonómne vozidlá a kybernetická bezpečnosť - Pellegrini, Peter
Autá budúcnosti majú byť inteligentné bezpečnostné systémy. Zmeny prinesú inovácie ako prepojenie vozidiel, autonómne jazdenie (možno aj lietanie), interaktívne bezpečnostné systémy, biometrické technológie a pokročilé využívanie dát.